Reputatia noastra se bazeaza pe servicii de calitate. CPR Auto va oferi servicii la un standard ridicat care satisface intocmai asteptarile clientilor nostrii.

 

Atragerea de oameni bine pregatiti profesional si perfectionarea continua a angajatilor sunt prioritati permanente ale companiei.

 

Obtinerea celor mai bune rezultate este scopul final al echipei CPR Auto. Aceste rezultate sunt consecinta asumarii responsabilitatii si preocuparii pentru perfectionare si eficienta.

Mecanica auto

Echiparea completa a acestui departament si tehnicienii sai confera o siguranta a calitatii care ne reprezinta.

Dispunem de patru posturi de lucru complet echipate pentru autovehicule cu greutatea de pana la 3.5 t, stand de geometrie a rotilor computerizat, stand de verificare a eficientei franarii. Procedura de constatare a defectiunilor semnalate de Client, se efectuaeaza in cadrul „Receptiei Active” (Clientul insotit de Tehnicianul de service,respectand toate normele de siguranta, vor proceda la constatarea autovehiculului, discutand si alegand cele mai potrivite solutii pentru acesta).

Urmarim prin participarea activa a Clientului in procesul de constatare intarirea afirmatiei ca vom trata cu maxima seriozitate Autovehiculele si Clientii CPR Auto.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Info Contact

CPR Auto Trade SRL

Str. Spataru Preda 7B

Bucuresti, sector 5

Tel.: 0747 277 277  
          0757 277 277  

Localizare

Localizare

Abonati-va la Newsletter

Fiti la curent cu ultimele informatii despre serviciile oferite de CPR Auto

JoomShaper