Reputatia noastra se bazeaza pe servicii de calitate. CPR Auto va oferi servicii la un standard ridicat care satisface intocmai asteptarile clientilor nostrii.

 

Atragerea de oameni bine pregatiti profesional si perfectionarea continua a angajatilor sunt prioritati permanente ale companiei.

 

Obtinerea celor mai bune rezultate este scopul final al echipei CPR Auto. Aceste rezultate sunt consecinta asumarii responsabilitatii si preocuparii pentru perfectionare si eficienta.

Flote Auto

Acest departament functioneaza ca un Service Auto complet separat cu posturi de lucru dedicate pentru fiecare ramura in parte, ceea ce face ca autovehiculul apartinand unei flote sa fie retinut pentru o perioada cat mai scurta in service. Acest interval de timp nu este conditionat de programari, sau de alte autovehicule.

Pentru departamentul CPR Flote Auto exista un personal dedicat care este la dispozitia utilizatorilor autovehiculelor din respectivele flote. Considerand acest serviciu, am elaborat un beneficiu pentru autovehiculele apartinand flotelor auto, cel de ”Drive to Service” unde vehiculele sunt aduse de personalul nostru dedicat in service.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Info Contact

CPR Auto Trade SRL

Str. Spataru Preda 7B

Bucuresti, sector 5

Tel.: 0747 277 277  
          0757 277 277  

Localizare

Localizare

Abonati-va la Newsletter

Fiti la curent cu ultimele informatii despre serviciile oferite de CPR Auto

JoomShaper