Despre noi

Viziune 

CPR Auto va fi prima alegere a celor interesati de servicii ireprosabile pentru toate marcile de autovehicule si va ramane prima optiune a actualilor sai clienti prin excelenta in calitate.

Misiune

CPR Auto isi propune sa depaseasca in mod favorabil asteptarile clientilor sai in materie de calitate si interactiune cu acestia, prin gama de servicii dezvoltata si eforturile angajatilor sai.

Valori

Actiunile fiecarui membru al echipei CPR Auto au in prim plan Clientul - confortul si siguranta lui. Vrem sa oferim consiliere fiecarui client pentru a beneficia de experienta si profesionalismul nostru intr-un parteneriat bazat pe intelegere si respect reciproc.

 

 

Reputatia noastra se bazeaza pe servicii de calitate. CPR Auto va oferi servicii la un standard ridicat care satisface intocmai asteptarile clientilor nostrii.

 

Atragerea de oameni bine pregatiti profesional si perfectionarea continua a angajatilor sunt prioritati permanente ale companiei.

 

Obtinerea celor mai bune rezultate este scopul final al echipei CPR Auto. Aceste rezultate sunt consecinta asumarii responsabilitatii si preocuparii pentru perfectionare si eficienta.

×

Error

You are not authorised to view this resource.

Decontare Directa Societati Asigurare

Alliantz Tiriac AsigurariAsiromAstra AsigurariCarpatica AsigurariCity Insurance Asigurari

Generali AsigurariGothaer AsigurariOmniasigUniqa

Info Contact

CPR Auto Trade SRL

Str. Spataru Preda 7B

Bucuresti, sector 5

Tel.: 0747 277 277  
          0757 277 277  

Localizare

Localizare

Abonati-va la Newsletter

Fiti la curent cu ultimele informatii despre serviciile oferite de CPR Auto

JoomShaper